1+1 gratis: We worden om de tuin geleid

17 APR, 2021

Open de Promo app en je ziet het overal: 1+1 gratis, 2e halve prijs, 50% korting en ga zo maar door. Enorme kortingen, 'gratis' weggeven van producten, als je er maar genoeg tegelijk koopt. De drogisterijen spannen hierin misschien wel de kroon. Maar, hoe kan dit nou? Niet alleen wij vroegen ons dat af, ook de Keuringsdienst van Waarde brak haar hoofd hierover.

Je kunt er niet omheen in Nederland, en stiekem zijn wij Nederlanders er natuurlijk ook wel een beetje gek op: De 1+1 aanbieding. Blader door de folders, loop door een drogist of supermarkt, open de Promo app: Ze zijn overal. Geven de winkels echt gratis producten weg? Concurreren ze elkaar kapot en zouden we eigenlijk geen aanbiedingen moeten kopen? Of zit het anders?

Keuringsdienst van Waarde

De aflevering 1+1 van Keuringsdienst van Waarde besteedde er afgelopen donderdag aandacht aan. Al snel wordt het duidelijk dat drogisterijen hier liever niets over willen toelichten. Natuurlijk laat de Keuringsdienst het daar niet bij en gaat zelf op onderzoek uit. Al snel wordt duidelijk dat we in Nederland toch echt wel om de tuin worden geleid.

Presentator Teun van de Keuken bezoekt een drogisterij in Duitsland met een prijzenlijst uit Nederland in de hand. Al snel wordt duidelijk dat de prijzen buiten Nederland veel lager liggen. Zovéél lager dat vaak zelfs mét een 1+1 aanbieding de Nederlander duurder uit is.

Promo: Laat je niet om de tuin leiden

Gebruik dus Promo om er voor te zorgen dat je niet om de tuin wordt geleid. Elke week een bezoekje brengen aan Duitsland zit er voor de meeste Nederlanders niet in. Dus gebruik de app, voeg je favoriete producten toe en ontvang automatisch notificaties als er weer aanbiedingen zijn. Zie in één oogopslag alle actuele prijzen en aanbiedingen en betaal nooit meer teveel!

Voor meer informatie over hoe je Promo het best kan gebruiken, lees onze blog Promo: Bespaar met gemak tientallen euro's.

Betaal nooit meer teveel

Download Promo gratis en start met besparen

Download