Promo: Bespaar met gemak tientallen euro's

1 MAR, 2021

Met gemak tientallen euro's besparen, je leest het goed! Hoe? Met Promo. Download de app en vergelijk snel en gemakkelijk aanbiedingen bij verschillende winkels. Hoe werkt dit eigenlijk? En is tientallen euro’s niet wat overdreven? Zeker niet, in deze blog leggen we het je uit!

Met Promo zoek je gemakkelijk jouw favoriete producten op, bijvoorbeeld 'Witte Reus Vloeibaar Wasmiddel'. Ga naar het Zoeken scherm en vul daar de naam van jouw product in. Kies daarna uit de resultaten jouw favoriete product en klik er op:

Je ziet nu in één oogopslag hoe duur dit product bij verschillende winkels is en of het product in de aanbieding is. De lijst is gesorteerd op prijs, dus de winkel met de beste prijs staat bovenaan. De prijs die je ziet, is de prijs per verpakking, er wordt al rekening gehouden met de aanbieding. Door dit overzicht kan je gemakkelijk zien of een aanbieding de moeite waard is en voorkom je dat je om de tuin wordt geleid door te hoge prijzen of misleidende aanbiedingen. In dit geval kun je het beste even bij de Trekpleister binnenlopen om jouw wasmiddel te scoren!

Favorieten

Natuurlijk kun je elke keer jouw product opnieuw opzoeken. Maar als je op de knop 'Maak favoriet' drukt, wordt dit product aan jouw lijst met favorieten toegevoegd. Op het Favorieten scherm zie je zo in één oogopslag al jouw favoriete producten.

Daar bovenop krijg je automatisch een push notificatie als één van jouw favorieten opnieuw in de aanbieding is! Je hoeft dus niet meer door de folders te bladeren, wij doen dat voor jou! Zo bespaar jij heel veel tijd en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste en beste deals.

Wil je liever even de push notificatie voor een product uitzetten omdat je net een voorraadje ingekocht hebt? Zoek dan uit jouw favorieten het juiste product, klik er op en gebruik daarna het bel-icoon om de push notificaties aan en uit te zetten voor dit product.

Met Promo kan je dus heel gemakkelijk aanbiedingen zien en in de gaten houden. Download Promo nu, zet jouw favorieten in de app en betaal nooit meer teveel!

Betaal nooit meer teveel

Download Promo gratis en start met besparen

Download