Promo helpt tegen hoge inflatie

16 SEP, 2022

De inflatie giert de pan uit en record na record wordt gebroken. In dit geval is dat een record die we liever niet breken. De economische groei neemt af en de armoede neemt toe. Het is het gesprek van de dag en raakt iedereen. De vaste lasten zijn voor veel mensen met honderden euro's opgelopen. Zo is vorige maand eten en drinken 13 procent duurder geworden, brandstof bijna 17 procent en de energieprijs maar liefst 151 procent. Door Promo te gebruiken kun je veel geld besparen en de inflatie enigszins verzachten.

Vorig jaar schreven we al over de duurdere boodschappen door de coronacrisis. Tel daar de oorlog in Oekraïne bij op, met alle gevolgen van dien op de energiemarkt, en nu zitten we opeens met een inflatie boven de 10 procent die alleen maar door lijkt te stijgen. De Nederlandse overheid en de ECB trekken aan allerlei touwtjes om de inflatie te kunnen bedwingen. Toch merken we daar op dit moment nog weinig van. De inflatie stijgt door en de geplande koopkrachtreparatie in Nederland gaat volgend jaar pas in. Daarnaast zal het de situatie verzachten, maar niet oplossen.

Promo schiet te hulp

Gelukkig hebben we de Promo app. In de Promo app kun je gemakkelijk jouw favoriete producten opzoeken (denk aan shampoo, bier, wasmiddel, deodorant, etc.) en zie je waar op dit moment de laagste prijs en de beste aanbieding te vinden is voor jouw producten. Je kunt momenteel prijzen vergelijken tussen de Trekpleister, DA, Kruidvat, Albert Heijn, Jumbo, Etos, Coop en Action. We werken hard aan het toevoegen van nog meer winkels, dus hou de app in de gaten!

Ook geld besparen met de Promo app? Lees hier hoe je met de Promo app gemakkelijk tientallen euro's bespaart.

Betaal nooit meer teveel

Download Promo gratis en start met besparen

Download